Halvin tuulilasin vaihto Raisiossa

Tuulilasin vaihto nopeasti ja edullisesti Raisiossa

Ilmainen sijaisauto lasinvaihdon ajaksi

Tuulilasin vaihto autoon? Teemme tuulilasin vaihdon nopeasti ja ammattitaidolla kaikkiin henkilöautoihin sekä pakettiautoihin yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Ajan tuulilasin vaihtoon saa yleensä seuraavaksi päiväksi ja auto on myös ajokunnossa samana päivänä.

Ota yhteyttä

Tuulilasin vaihto Raision alueella

Miksi valitset meidät vaihtamaan tuulilasin?

Tuulilasin vaihtaminen ei tarkoita, että autosi on poissa tieltä pitkään. 123Tuulilasi vaihtaa tuulilasin Raision toimipaikassa yhdessä päivässä ja auto on taas ajokunnossa. 

“Tuo aamulla – Nouda iltapäivällä”

Tarjoamme ilmaisen sijaisauton tuulilasin vaihdon ajaksi helpottaaksemme sinun arkeasi. Tuulilasin vaihdon ei tarvitse olla hankala ja rasittava projekti! (Tarjous voimassa vain Raision toimipaikassa)

Jos sinulla on lasivakuutus, laskutamme työn suoraan vakuutusyhtiöltäsi – Sinun ei tarvitse olla yhteydessä vakuutusyhtiöön ollenkaan – varaa aika suoraan meille!

Kiveniskemä tuulilasissa? Kiveniskemä ja pienet halkeamat ovat usein korjattavissa. Lue lisää kiveniskemän korjauksesta tästä

Ilmainen sijaisauto lasin vaihdon ajaksi

Ilmainen sijaisauto Raisio
 • Asiakas tankkaa autoon kuluttamansa verran bensaa ennen ajoneuvon palautusta
 • Sijaisauto on varattava etukäteen

Tuulilasivakuutus - Lasivakuutus

Tuulilasin vaihto

Jos sinulla on tuulilasivakuutus, tuulilasin vaihto maksaa vain vakuutussopimuksen mukaisen omavastuun verran. Sinun ei tarvitse olla yhteydessä vakuutusyhtöön ollenkaan, vaan voit tuoda auton suoraan meille.

Paras tuulilasin vaihto

Edulliset tuulilasit

Asennamme autonvalmistajien hyväksymiä tuulilaseja sekä tarvikkeita. Käyttämämme lasit ja tarvikkeet ovat alkuperäistä vastaavia varaosia, jotka ovat identtisiä alkuperäisen osan kanssa.

Myönnämme vuoden takuun tarvikkeille

Tuulilasin vaihto ja asennus kymmenen vuoden kokemuksella

Halvin tuulilasin vaihto

Teemme tuulilasin vaihdon kymmenen vuoden kokemuksella kaikkiin henkilöautoihin sekä pakettiautoihin. 99% asiakkaistamme suositelevat meitä!

5-Vuoden takuu asennustyölle

Pyydä tarjous tuulilasin vaihdosta 30 sekunnissa

saat edullisen tuulilasin vaihto tarjouksen sähköpostiin

Tuulilasivakuutus - Miten tulee toimia?

Tuulilasin vaihto tuulilasivakuutuksesta

 • Asiakkaan ei tarvitse olla yhteydessä vakuutusyhtiöön
 • Varaa tuulilasin vaihto aika meille – Tuo auto meille
 • Teemme tuulilasilasivahinko ilmoituksen puolestasi lähes kaikkiin yhtiöihin
 • Me laskutamme sinulta lasivakuutuksen omavastuuosuuden
 • Loput laskusta maksaa vakuutusyhtiösi suoraan meille
 • ilmainen sijaisauto tuulilasin vaihdon ajaksi
 • Lue lisää lasivakuutuksesta tästä

123TUULILASI ketju - Raisio

 • Perustettu vuonna 2013
 • Noudatamme autonvalmistajan ohjeita asennustöissä
 • Suomen laajuinen verkosto
 • Koulutettu henkilökunta
 • Käytämme autonvalmistajan ohjeita sekä työkaluja
0 +
Vaihdettua tuulilasia
0
Toimipaikkaa
0 +
Työntekijää ketjussa
0 +
Kiveniskemän korjausta

Usein kysytyt kysymykset

Tuulilasin vaihto kestää yleensä neljä tuntia, jonka jälkeen autolla voi taas ajaa.

Työaikaan vaikuttaa moni asia: Auton merkki, lisävarusteiden määrä tuulilasissa, keliolosuhteet (Tuulilasi liimataan kiinni auton koriin)

Lähes aina auton saa kuitenkin takaisin lasin vaihdosta samana päivänä.

Uudemmissa autoissa suurin osa auton “älykkäistä” ominaisuuksista on kytketty tuulilasiin erillaisilla antureilla, jotka voivat ohjata useampaa auton toimintoa. Yleisimmät tuulilasissa olevat varusteet: Tuulilasikamera (ohjaa kaistavahtia, kaistallapitoavustinta, liikennemerkkitunnistinta), lämmitettävä tuulilasi (tuulilasin sisällä on vastukset jotka lämmittävät tuulilasin nopeasti), sadetunnistin (Sadetunnistin ohjaa pyyhkijänsulkia itsenäisesti), kosteustunnistin (säätää ilmastointia kosteuden muuttuessa), tuulilasiantenni sekä gps antenni (tuulilasin sisällä on antenni joka vahvistaa radion ja gps signaalin vastaanottoa). 

Auton tuulilasin vaihdon hinta voi vaihdella suuresti eri tekijöiden mukaan, kuten auton merkin ja mallin, tuulilasin koon ja tyyppien, sekä korjaamon sijainnin ja hinnoittelun mukaan. Yleensä tuulilasin vaihdon hinta voi olla välillä noin 150 – 600 euroa, mutta hinta voi vaihdella paljonkin näiden rajojen sisällä.

Joissakin tapauksissa hintaan voi vaikuttaa myös se, onko autossa erityisiä lisävarusteita, kuten sade- tai pimeänäköantureita, jotka on asennettu tuulilasiin. Tämä voi vaikuttaa työn monimutkaisuuteen ja kestoon, mikä voi nostaa hintaa.

On myös tärkeää varmistaa, että korjaamo käyttää laadukkaita varaosia ja että työ tehdään ammattitaitoisesti, jotta autosi turvallisuus ja suorituskyky eivät kärsi. Halvin tuulilasin vaihto tarjous yleensä ei ole paras!

Pyydä meiltä kilpailukykyinen hinta-arvio tuulilasin vaihdolle.

Tuulilasikameran kalibrointi on tärkeä prosessi, joka tehdään yleensä sen jälkeen, kun auton tuulilasi on vaihdettu. Kamera on yleensä osa ajoneuvon Advanced Driver Assistance System (ADAS) -järjestelmää, joka käyttää kameraa havaitakseen ja varoittaakseen kuljettajaa esimerkiksi kaistavahti- tai törmäysvaroitusjärjestelmän kautta. Kameran kalibrointi on tärkeää sen varmistamiseksi, että järjestelmä toimii oikein ja tarkasti.

Kalibrointi voidaan tehdä joko dynaamisesti tai staattisesti, riippuen auton merkistä ja mallista. Dynaaminen kalibrointi tarkoittaa sitä, että kalibrointi tehdään ajon aikana erityisessä ympäristössä, joka simuloi tien olosuhteita. Staattinen kalibrointi tehdään paikallaan ja se vaatii erityisiä työkaluja ja laitteita, kuten kalibrointikehyksiä ja -ohjelmistoja.

On tärkeää muistaa, että kameran kalibrointi on monimutkainen prosessi, joka vaatii erityisosaamista ja -välineitä, joten se on yleensä tehtävä ammattilaisen toimesta. Viallinen tai virheellisesti kalibroitu kamera voi johtaa vaarallisiin tilanteisiin, joten kameran kalibrointiin tulee suhtautua vakavasti ja se tulee tehdä aina kun tuulilasi vaihdetaan tai kameran asennuksessa on epäilyksiä.

Lasivakuutus kattaa myös tuulilasikameran kalibroinnin tuulilasin vaihdon yhteydessä ilman lisämaksua.

Tuulilasin vaihto lasivakuutuksesta?

 1. Sinun ei tarvitse olla yhteydessä vakuutusyhtiöön
 2. Varaa aika lasin vaihtoon meille
 3. Vaihdamme uuden tuulilasin auton valmistajan ohjeiden mukaisesti
 4. Maksat omavastuuosuuden meille
 5. Asia on valmis osaltasi!
 6. Me teemme vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöösi sekä laskutamme loppuosan vakuutusyhtiöltä

Lasivakuutus kattaa tuulilasivauriot (tuulilasi halki, kiveniskemä tuulilasissa) ja tuulilasin vaihto maksaa  vakuutusehtojen mukaisen omavastuun verran.

Lasivakuutuksen tai tuulilasivakuutuksen käyttäminen ei vaikuta bonus kertymiin!

Kiveniskemän korjaus on ilmainen lasivakuutuksella. Ei omavastuuta, ei bonus menetyksiä.

Lähes kaikissa autoissa sadetunnistin sijaitsee tuulilasin yläosassa, taustapeilin takana.

Ulkopuolelta katsottuna taustapeilin kohdalla näkyy tummahko pyöreä, neliönmuotoinen, tai suunnikkaan muotoinen alue joka on sadetunnistin.

Sisäpuolelta katsottuna: Jos taustapeilin ympärillä on massiivinen muovikotelo, joka ylettyy taustapeilistä kattoverhoiluun saakka, niin 99% varmuudella tuulilasisa on sadetunnistin ja ehkä muita ominaisuuksia. Muovikotelon idea on peittää tunnistimet sekä tunnistimiin menevät johdot, jotka tulevat kattoverhoilun alta tunnistimeen.

Sadetunnistimen sekä muiden antureiden irroitus tuulilasista ja asennus vaatii ammattitaitoa, oikeat työkalut, tietokone ohjelmiston jotta ne toimivat oikein myös jatkossa.

Tuulilasin vaihto automerkistä riippumatta: Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Suzuki, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daihatsu, Dodge, Citroën, Ferrari, Fiat, Fisker Karma, Ford, Geely, GMC, Honda, Mazda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, LandRover, Lexus, Lincoln, Lotus, Maserati, Maybach, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Range Rover, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Vauxhall, Volkswagen, Volvo jne…

Lämmitettävän tuulilasin vaihto hinta? 

Lämmitettävän tuulilasin hinta on yleensä noin 100€ normaalia tuulilasia kalliimpi.

Esimerkkejä:

Ford Mondeo lämmitettävä tuulilasi hinta 320€

Ford Focus lämmitettävä tuulilasi hinta 310€

Mitsubishi Outlander lämmitettävä tuulilasi 350€

Volvo lämmitettävä tuulilasi 360€

Tuulilasin vaihto hinta 210€ lähes kaikkiin henkilöautoihin sekä pakettiautoihin.

Tuulilasin vaihto Toyota Auris 300€

Tuulilasin vaihto Toyota Avensis 300€

Tuulilasin vaihto Toyota Corolla 280€

Alkuperäistä vastaavia tuulilaseja

Käytämme tuulilaseja jotka ovat Euroopassa valmistettuja

Pilkington tuulilasi: Pilkington on maailman suurin autolasien valmistaja, jolla on tuotantoa jo 30 maassa. Pilkingtonin tuulilasit valmistetaan korkeimpien standardien mukaisesti. Asennamme Pilkington tuulilaseja.

Pilkington tuulilaseja käyttää mm. Audi ja Volvo

Saint-Gobain: on 300 vuotta vanha ranskalainen tuulilasien valmistukseen keskittynyt yritys, joka on tunnettu autolasinvalmistuksesta. Saint-Gobain valmistaa tuulilaseja eri automerkkeille.

Saint-Gobain tuulilaseja käyttää Mercedes-Benz, Bmw ja Skoda

Glavista / Guardian: valmistaa vain alkuperäisiä tuulilaseja. Guardian tuulilasille on myönnetty kaikki sertifikaatit, joita auton valmistajat vaativat. Guardian valmistaa myös lämmitettäviä tuulilaseja.

Guardian tuulilaseja käyttää Renault, Vw / Volkswagen, Porche

Fuya tuulilasi: Fuya tuulilasien valmistus aloitettiin 1987. Nykyään  laseja valmistetaan  11 eri maassa mm. Saksassa sekä Amerikassa. Fuya tuulilasit täyttävät kaikki autotehtaiden vaatimukset. 

Fuya tuulilaseja käyttää ensiasennusosina: Bentley, Jaguar, Mercedes-Benz, Bmw, Audi, Opel, Toyota, Volkswagen, Ford ja Chrysler